суботу, 6 жовтня 2018 р.

Зі святом, Запоріжжя!



Залізне місто, місто-переможець, Місто звитяг, де мріє Дніпрельстан. Тут кожен житель – славний запорожець, Це - Запоріжжя, місто-талісман. У нього є Дніпроблакитні очі, Й проспект найдовший у Європі має, Що золотисто сяє він щоночі, Та й Дніпрогес у посмішці співає.

Козацький дух тут чутно аж в повітрі, Від діда-прадіда ми стали патріоти. Не передать найвправнішій палітрі, На Хортиці найкращії широти.



Ми без ракети маємо можливість, На Космос кожен день мерщій рушати. І у мартенів, маємо сміливість, Як Прометей вогонь видобувати. У України діточок доволі, Та Запоріжжя – рідкісна перлина, Що океан? Поля широкополі Тут майорять на цілу Батьківщину. Місто-заводів, місто-заповідник. Місто-звитяг, де всі - одна родина. Тут кожен житель – працівник-дослідник, І наше місто – батьківська хатина.
(автор: Antonina Vinnitskaya)

   Запоріжжя- місто , де я народився, де я навчаюсь та живу! Тут не тільки

 моя рідна домівка, моя школа та друзі...Тут все повітря просякнуте історією, духом свободи та незалежності. Тут живуть люди великої праці та завзяття...Тут не тільки заповідні міста та гарні краєвиди...Це місто, що виховує почуття гідності, людяності, краси та волелюбності! Бажаю тобі, моє рідне Запоріжжя,  стати містом добра і краси, чистоти і заможності, містом перспективи та розвитку! Бажаю тобі, Запоріжжя, мирного неба, чистого повітря та достатку кожній родині! А всім жителям нашого рідного міста хочу побажати не залишатися байдужими до проблем  Запоріжжя, щоб всі ми мали можливість в майбутньому пишатися своєю рідною домівкою!
  
                                                             Антон Кузьменко 

                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар