суботу, 10 листопада 2018 р.

Бути в пошуку- бути живим!


                            10 листопада
              Всесвітній день науки


Мета цього свята полягає в тому, щоб підвищити усвідомлення громадськістю в усьому світі користі науки. Але це далеко не все, так само Всесвітній день науки створений заради відновлення національних і міжнародних зобов'язань в галузі науки за мир і розвитку і наміри підкреслити відповідальне використання науки на благо суспільства; підвищення рівня інформованості громадськості про важливість науки та ліквідація розриву між наукою і суспільством.

Не дивно, що таке торжество, як Всесвітній день науки супроводжується величезною кількістю цікавих заходів. Наприклад, у деяких країнах проходять великі наукові зустрічі та семінари. У багатьох навчальних закладах у цей проходять дні відкритих дверей. У багатьох музеях в честь свята вхід може бути безкоштовним.
Ну і, звичайно, проходять досить великі інформативні заходи, які покликані повідомити всіх, що сьогодні Всесвітній день науки.
І хочу додати, що завдяки науковцям- цим геніям, мрійникам та винахідникам- ми пізнаємо світ навколо себе! Пропоную переглянути новий фільм про видатного науковця Стівена Хокінга:
                              ( Із відкритих Інтернет джерел)
                                                 Адміністратор блогу

Немає коментарів:

Дописати коментар