четвер, 14 грудня 2017 р.

Наші гості

                                             
                                                          Тренінг 
Ніщо не ціниться так високо в житті, як справжня дружба, єдність групи і почуття належності до неї — групи своїх товаришів, однодумців. Це — частина тебе, твого іміджу. 






Чи потрібно докладати зусиль для побудови справжнього колективу, чи він складеться сам собою? Хто відповідальний за згуртування класу? Хто створює його обличчя? Хто «робить погоду» у колективі? Для чого він потрібен? Чи залежить щось від мене самого? Як ми можемо назвати свій клас? Що треба робити для того, щоб називати його дружним, рідним, найкращим? 
На ці та інші питання ми спробували відповісти 12 грудня на класній годині разом з нашою гостею - соціальним педагогом школи Головань Оленою Павлівною. Розділившись на групи, ми брали участь у різноманітних конкурсах, разом долали перешкоди, вирішували завдання, намагалися спокійно і толерантно ставитися до однокласників. Обмінялися думками про цінність дружби, звернули увагу на свої почуття, стосунки з тими, хто нас оточує , побачили величезні ресурси свої і колективу, у якому живемо і навчаємося.

                                                           
 Адміністратор блогу

Немає коментарів:

Дописати коментар