понеділок, 18 грудня 2017 р.

Відпочиваємо разом

   Пізнавальна програма   «До нашого дому Миколай іде»
Щороку  19 грудня мільйони дітей  чекають на Святого Миколая, який завжди був  їхнім покровителем, заступником і наставником. Але обдаровував він тільки слухняних, а неслухам клав під подушку різки.
Напередодні свята, 17 грудня,   в концертному  залі  імені М.І. Глінки козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» подарували нам яскраву й пізнавальну програму «До нашого дому Миколай іде».

 У ігровій формі артисти розповіли глядачам,  хто такий Миколай , познайомили  з історією походження свята.
 Запальна  музика ,  веселі розваги, неповторна енергетика  українського танцю,  шикарне народне вбрання акторів, різдвяні декорації, музичний та відеосупровід , пісні на честь Святого Миколая, виступ дитячого колективу , щедрівки та колядки хлопців і дівчат, веселий танець Кози та жартівливий танець Маланки – усе це заполонило дитячі серця! Ми ніби побували великою українською сім’єю на всіх зимових святах ! Ця вистава була і традиційною , і сучасною також.  Навіть наймолодші глядачі не залишилися байдужими та танцювали  посеред залу!
Я зробив висновок , що  духовна культура  нашого народу, його обрядовість, традиції, фольклор, що сягає тисячоліть ,  гідна для наслідування нашого та майбутнього поколінь! І краще за це нема ніде!
                                                                                   Антон Кузьменко

Немає коментарів:

Дописати коментар