понеділок, 2 квітня 2018 р.

До Дня дитячої книги




Із книгою і словом поріднися,
Хай буде книга – твій насущний хліб.
Тож зачерпни із неї і напийся,

Снаги, що в серці залишає слід.

                                   Читаємо разом!

Вітаємо вас у нашому літературному клубі! Пропонуємо поринути в загадковий світ книжок , які ми мали можливість прочитати останнім часом. Та  дозвольте познайомити вас з їх героями…. Сподіваємося, що це буде для вас захопливо та цікаво. І так...починаємо...


"Я захоплююсь романами у стилі фентезі. Моя улюблена серія- « Коти- Вояки». Автор цих книг- група британських письменниць, які пишуть під псевдонімом Ерін Гантер. Коти- Вояки- це чотири клани котів, чотири потужних стихії, чотири  армії вояків, що живуть за законами  честі та братерства. У хащах дикого лісу племена котів відчайдушно змагаються за свою територію, за право вижити. Саме таким, чарівним і таємничим, є світ Котів-Вояків. І хоча ці книги написані про тварин,  на   їх прикладі письменники вчать нас дружбі, відданості, мужності." 
                                           Вероніка Гурєєва

"Останнім часом  я прочитав енциклопедію « Ерудит», де зібрано  багато корисної інформації: про різних тварин та рослин, що заселяють планету зараз чи заселяли раніше, про науку та видатних людей, чудеса природи,  про різні країни та їхню історію ….і взагалі про історію людства. Такі книжки мене дуже приваблюють. Якщо і вас також, раджу прочитати. " 
                                                          Сашко Крестовський



" Пропоную запросити до нашої школи  міс Гармидер!Бо я впевнений , що ніхто не відмовився б від такої вчительки! Тільки вона приїздить  до школи на машині швидкої допомоги та тягне за собою безліч усіляких скриньок! Бо  всі ті речі, що в них знаходяться, допомагають вчительці перетворити уроки на саме задоволення: веселощі, гру, розвагу, тарарам, одним словом- суцільний гармидер! Усім вам раджу прочитати цю  цікаву та кумедну книжку про наші шкільні мрії, що іноді збуваються….. " 
                  Антон Кузьменко


"Від дідуся у спадок мені дісталася книга «Робінзон Кукурузо» Всеволода Нестайка.
Прочитавши її, я дізнався про історію двох хлопців Івана (Ява) та Павла. Іван провалив екзамен і втік на острів. А ще хлопці вирішили допомогти спіймати тих, хто намагався вкрасти винахід місцевого вченого. Разом вони підстерегли злочинців, і крадії були засуджені. Ця  дитяча пригодницька книжка дуже  весела, тому я раджу і вам її прочитати, якщо ще не читали!!"

                                            Дмитро Черненко


"Мені дуже сподобалася прочитана мною книжка  С’юзен  Кулідж « Невгамовна Кеті в школі». Дві сестрички, найстарша з яких Кеті,  рано залишилися напівсиротами. Усе ж таки вони почувають себе щасливими, бо любов  та турбота батька оточує їх звідусіль. Не дивлячись на те, що Кеті виросла в  благополучній, матеріально забезпеченій родині, школярі з небагатих сімей    прагнуть  дружити з нею.  У своєму спілкуванні з однолітками Кеті дуже приязна, ввічлива, щиросердна, відкрита,  добра, чуйна. Героїня вчить нас тому, якими ми повинні бути не тільки в школі , але і по життю. Раджу прочитати!"
                                          Катерина Безкіщенко


Усіх охочих поділитися  своїми враженнями від прочитаних вами творів, запрошуємо на наш блог!!! Чекаємо на ваші листи та фото.



                                              Адміністратор блогу 







Немає коментарів:

Дописати коментар