середу, 13 березня 2019 р.

Літературний батл

До 205 річниці від дня народження великого поета і національного пророка Тараса Григоровича Шевченка на паралелі 6-х класів у приміщенні бібліотеки-філії №6 ЦБС для дітей м.Запоріжжя було проведено літературний батл. 
Команда-переможець- учні 6-А класу - Кондратюк Ангеліна, Крестовський Олександр, Кузьменко Антон, Черненко Дмитро та Шепа Дарія.
Особливо прекрасними знаннями відзначився Черненко Дмитро.

Друге місце посіла команда 6-Б класу- Арслан Меліса, Буйненко Роман, Медяник Міласлава, Подолинська Єва та Сімонова Софія.
Третє місце в команди 6-В класу- Бакулін Гліб, Зольникова Євгенія, Лифаненкова Марія, Сечина Олександра та Чирков Ринат.


Гра була напруженою, але всі учасники отримали багато приємних емоцій, продемонстрували прекрасні знання фольклору, творчості Тараса Шевченка та сучасних дитячих письменників. Попрацювали з ребусами та познайомилися з малярською спадщиною Кобзаря- галереєю автопортретів.                                                               Головним  суддею нашого батлу була Головань Олена Павлівна- соціальний педагог школи.
Висловлюю щиру вдячність учням шостих класів за емоційну гру, працівникам бібліотеки та особисто завідуючій Лотоховій Вірі Миколаївні за гостинність, Олені Павлівні за підтримку і чесне суддівство.
Пропоную Вашій увазі добірку фото - яскравих моментів літературного батлу.
Учитель української мови та літератури Панфілова М.О.                                              Фото автора

Немає коментарів:

Дописати коментар