пʼятницю, 3 березня 2023 р.

Усесвітній день письменника

 Щорічно 3 березня  відзначається Всесвітній день письменника – професійне свято літераторів (World Day of the writer). Повна назва цього свята Всесвітній день миру для письменника. 

Серед нас багато шанувальників художнього слова) 
Вдячні письменникам за можливість подорожувати у минуле, зазирнути у майбутнє, переживати карколомні пригоди, побувати у найнедоступніших місцях планети, заглибитись у найзаплутаніші детективні історії, бути разом з героями у хвилини найбільшого тріумфу чи смутку, долати життєві перешкоди і насолоджуватись найщирішою дружбою.
І звичайно, маємо величезну радість поділитися з усіма своїми читацькими смаколиками.
💜💛
Білай Анастасія захоплюється творчістю Ілларіона Павлюка, найбільше  "Я бачу, вас цікавить пітьма". Бо в книзі  напружена атмосфера, незвичайний сюжет і неймовірні персонажі.

Гурєєва Вероніка: "Кожну книгу Макса Кідрука я обожнюю по-своєму, але "Бот. Атакамська криза", хоч і була написана доволі давно, займає визначне місце у списку улюблених творів української літератури. Персонажі в ній цікаві, унікальні і живі, а сюжет з кожною сторінкою стає все більш захопливим, змушуючи читача пройти весь шлях разом з головний героєм, Тимуром Коршаком, до самого кінця".
Ступак Анастасія залюбки читає книги молодшій сестрі і також любить дитячу літературу. Найулюбленіші дитячі письменники: Всеволод Нестайко, Джеремі Стронґ, Сашко Дерманський, Антуан де Сент-Екзюпері, Еліонор Портер.
Наталія Євгенівна Шульга захоплюється наступними авторами та їх творами.


Класний керівник читає змалечку, вважає книги найкращими друзями, бібліотеку чи книгарню просто обожнює, любить дитячих письменників, детективи, пригоди, слідкує за новинками сучасної літератури і шкодує, що не завжди є час на читання.
Бажаємо всім майстрам слова реалізації творчих задумів, а нам - приємних зустрічей на сторінках нових книжок!

Немає коментарів:

Дописати коментар