вівторок, 5 березня 2024 р.

Бренд та імідж: секрети успіху

 5 березня учні 11-Б класу стали учасниками тренінгу «Бренд та імідж: секрети успіху», який провели викладачі Запорізького національного університету - Мальована Юлія Геннадіївна, кандидатка політичних наук, доцентка кафедри політології та Руднєва Анна Олегівна, кандидатка політичних наук, доцентка кафедри політології.

«Цікаво, інформаційно, змістовно, професійно, доступно, на високому рівні», – так можна сказати про нашу сьогоднішню зустріч з пані Юлією та пані Анною.

Справді, гості нам відкрили секрети життєвого успіху, звернули увагу на те, що є чимало дрібниць, яких ми часто не помічаємо, а вони досить вагомі для кожної особистості.

Унікально, що викладачі- Юлія Геннадіївна та  Анна Олегівна- не тільки допомогли порадами, а й спеціально для нашого класу створили Конкурс скечноутінгу «Мої яскраві ідеї та думки про сучасний світ». Це неймовірно! Можна підготувати яскраву роботу і отримати професійну оцінку її, відкрити світу себе, представити власні оригінальні  ідеї і бути почутим сьогодні.

*Скетчноутінг (від англ. слів «sketch» – ескіз, «note» – нотува,ти) – замальовка, записи скетчів у блокноті. Фіксація думок за допомогою малюнків і тексту, результат якої – готове зображення історії, процесу, візуалізація ідеї тощо.

              Щиро вдячні Юлії Геннадіївні та  Анні Олегівні, чекаємо нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар