суботу, 7 травня 2022 р.

День Матері

В Україні вже стало традицією відзначати в другу неділю травня одне з головних родинних свят – День Матері, берегині духовної опори роду. Цього дня вся наша любов, ніжність їй – Матері, яка дала нам життя, і всім Матерям світу. Мама – найдорожче слово в світі. Все найкраще в житті – від Матері, а це – наше життя.

День Матері – це одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, може все пробачити, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.  Щира і віддана материнська турбота та ласка оберігає нас усе життя. 

 

Від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей Ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. 



Мирного неба, міцного здоров'я, ніжності, любові рідних і близьких, позитивних емоцій, приємних подій, яскравих вражень, щасливих сонячних днів до кожної жінки споконвіку відносилися як до берегині родинного вогнища, яка

 дарує тепло всій сім'ї, народжує та виховує майбутнє покоління нації.

Немає коментарів:

Дописати коментар