четвер, 1 вересня 2022 р.

Перший урок "Ми українці: честь і слава незламним"

       Сьогодні День знань…

      На жаль, 2022-2023 навчальний рік розпочинається в умовах війни, у важкі часи, коли наша країна виборює свою незалежність, право на життя, і платить за це найціннішим – тисячами людських життів…

Сьогодні День знань проходить дистанційно, але при цьому він все одно залишається важливою подією для багатьох людей. І хай тимчасово змінився формат викладання, проте не змінилася його суть.

Найголовніше сьогодні це те, що наше місто Запоріжжя – вільне, і ми маємо можливість навчатися. Дякуємо і низько вклоняємося за це нашим захисникам і захисницям!



Перший урок "Ми українці: честь і слава незламним"у новоствореному 10-Б класі розпочався з  вшанування героїв, які заплатили своїм життям за нашу свободу. З вітальним словом до нас звернулися директор ліцею В. Майоров та захисники Батьківщини.

На уроці говорили про стійкість та незламність українців на шляху до Перемоги, що сьогодні захоплюють увесь світ. Однокласники, що тимчасово знаходяться за межами України, розповіли про те, як підтримують нас, українців,у Польщі, Нідерландах, Чехії. 


Здійснили віртуальну мандрівку містами, що удостоєні  почесної відзнаки - "Місто-герой України", яка встановлена Президентом України 6 березня 2022 року для відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, виявлених у захисті своїх міст під час збройної агресії рф. Це Волноваха, Маріуполь, Харків, Херсон,Чернігів, Гостомель, Буча, Миколаїв, Охтирка, Ірпінь. Хочемо, щоб відродилася наша зболена земля, і обов'язково після Перемоги відвідаємо ці та інші міста!

Бажаємо  всім Перемоги і мирного неба, міцного здоров'я,  взаєморозуміння, толерантності.

Зі святом ! Віримо в нашу Перемогу і в те, що все буде Україна!

                                          Слава Україні!

                                                                     Фото Лифаненкова Марія та Чуб Данило

 

Немає коментарів:

Дописати коментар