четвер, 9 травня 2024 р.

На зв'язку - Запорізький національний університет

 Сьогодні учні- одинадцятикласники зустрілися  з представниками Запорізького національного університету - Іриною Станіславівною Бондаренко - деканом філологічного факультету, кандидаткою філологічних наук, доценткою та  Іриною Миколаївною Бакаленко - кандидаткою педагогічних наук, доценткою, доценткою кафедри української літератури.

Ірина Станіславівна розповіла про можливості та перспективи навчання на філологічному факультеті одного з найстаріших навчальних закладів нашого регіону.

Ірина Миколаївна інформувала про вступну кампанію 2024: про процедуру проведення НМТ, про дотримання безпекових заходів, про необхідність завчасного ознайомлення з маршрутом до пункту тестування, вчасність прибуття, комфортний одяг тощо.

Пані Ірина звернула увагу на документи, які треба завчасно роздрукувати (Запрошення і Сертифікат) і мати із собою + документ, що посвідчує особу (ID- картка), особливості процедури тестування,


закликала випускників  якісно підготуватися до НМТ,
нагадала про використання додаткових матеріалів при тестуванні, про необхідність проходження тренувальних тестів, про правильний розрахунок часу на НМТ, 
як правильно діяти при подачі документів для вступу та про порогові бали на НМТ.


Пані Ірина побажала всім присутнім Великої Перемоги і власної перемоги кожного випускника- вступу до омріяного закладу вищої освіти.

          Дякуємо Ірині Станіславівні та Ірині Миколаївні за змістовну зустріч!

Немає коментарів:

Дописати коментар