понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Світ прекрасного


Мультконцерт
Ми з  татом та сестрою давно хотіли відвідати концертний зал ім.Глінки, у якому знаходиться Обласна філармонія. Та все не траплялося нагоди. Але нарешті це сталося, мама купила нам квитки на музичну виставу «Мультконцерт».
Була остання неділя жовтня, я дуже чекав цієї події. Перше, на що ми з сестрою звернули увагу, була велетенська скульптура солідного чоловіка з мудрим поглядом, який схилив свою голову над книгою. Сидів він у кріслі, ніби на троні. Це  пам´ятник видатному композитору М.І.Глінці. Він також був чудовім піаністом, а ще грав на скрипці вже з десятирічного віку.
У холі концертного залу було дуже затишно, гарно і тепло. Усе  таке урочисте і величне. На одній із стін я побачив портрет самого М.І.Глінки. Пройшовши трохи по холу ми побачили


виставку музичних інструментів. До них можна було підійти ближче, а деякі навіть торкнути руками. Потім по мармурових сходах  пройшли до зали. Ми з сестрою почувалися, ніби в казці.
У самій залі було також затишно і дуже гарно. Для того, щоб глядач повністю зміг насолодитися виставою, у залі  зручні м´які крісла. Ще мою увагу привернув надпис «Мистецтво належить народові!»
        
І ось вистава почалася. На сцені з´явилися актори в яскравих костюмах. Вони танцювали і співали пісні з популярних і відомих кожній дитині мультфільмів. Найбільше  я запам´ятав  Аладіна, Машу і її Ведмедя, веселих та кмітливих Бурундучків, Ельзу та Короля Джуліана.

         Це було неперевершено. Я очікував на яскраву, захопливу та цікаву виставу. Але те, що відбувалося на сцені, перевершило мої сподівання. Дійсно: «Мистецтво належить народу!». Неперевершено! 

                           Автор: Черненко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар