суботу, 8 вересня 2018 р.

Спорт- здоров'я нації

                       8 вересня


Ще з 19 століття на території України почало поширюватися дуже багато видів спорту, з часом вони розвивалися і стали дуже популярними в країні. Особливо великих успіхів наша країна домоглася в боксі, вільній боротьбі, гімнастики. До речі, саме художня гімнастика свого часу принесла Україні безліч Олімпійських медалей. А її школа визнана у всьому світі.За всю історію Олімпійських ігор збірна України в різних видах спорту зуміла завоювати більше 400 медалей. А молоде покоління успішно продовжує ці традиції.
А сам День фізичної культури і спорту України – це прекрасний спосіб показати наскільки важливі наші спортсмени, і так само таке свято – це прекрасна мотивація для них.
Традиційно в цей день у багатьох містах країни проходить величезна кількість заходів. Головними, з яких майже завжди є спортивні змагання. Крім цього, майже скрізь можна зустріти різні спартакіади, змагання, марафони.
З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту в нашому класі пройшли  спортивні  змагання між  двома командами учнів, які організувала та провела вчитель Товбіна Марія Олександрівна  . Команди  змагалися в чотирьох видах естафети.  Боротьба була досить напруженою. Палкими оплесками учасників підтримували вболівальники. Бажаємо всім міцного здоров'я, нових досягнень у спорті та навчанні.

Немає коментарів:

Дописати коментар