четвер, 12 січня 2023 р.

На зв'язку педагог- організатор

 На класну годину до учнів 10-Б класу завітала Хомік Катерина Олександрівна - педагог-організатор ліцею №23, яка розповіла про роботу своєї команди – активу навчального закладу, про змістовне і насичене позакласне життя, реалізацію проєктів та залучення до них шкільної молоді, батьків, представників громадськості.

Адже учнівське самоврядування, координатором і безпосереднім учасником якого є Катерина Олександрівна,  – це спосіб залучення  учнів до систематичної участі у навчально-виховному процесі.

Самоврядування сприяє виявленню та розвитку організаційних навичок, формування в учнів відповідальності, принциповості, ініціативності, умінню знаходити вихід з різних життєвих ситуацій, набуттю досвіду у різних сферах, новим знайомствам, що дадуть можливість повноцінно себе реалізувати.

Катерина Олександрівна відповіла на запитання десятикласників і запросила всіх охочих приєднатись до злагодженої роботи активу ліцею. Ми вдячні за змістовну зустріч і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Робімо наше шкільне життя змістовним і насиченим, здобуваймо новий досвід у таких непростих умовах сьогодення, формуймо свою громадянську свідомість. Усе буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар