вівторок, 24 січня 2023 р.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ на зв'язку

 24 січня учні 10-Б класу зустрілися з доценткою кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, кандидаткою юридичних наук, доценткою, майором поліції Гаркушею Аліною Григорівною. Пані Аліна розповіла про Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, який  увійшов у десятку кращих фахових вищих навчальних закладів Всеукраїнського рейтингу Міністерства освіти і науки, а у 2016 році університету присвоєно звання «Кращий навчальний заклад в галузі права».

Ми дізналися, що Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ – багатопрофільний заклад вищої освіти системи МВС України, який охоплює всі елементи ступеневої освіти: бакалаврат, магістратуру, аспірантуру, докторантуру, систему підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.

До складу університету входять:

– факультет підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції;

– факультет підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності;

– факультет підготовки фахівців для органів досудового розслідування;

– факультет підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань;

– юридичний факультет;

– факультет соціально-психологічної освіти та управління;

– навчально-науковий інститут післядипломної освіти та заочного навчання;

– Запорізький центр первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя).

Загалом в університеті навчаються та підвищують кваліфікацію понад п’ять тисяч курсантів, студентів та слухачів за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Економіка», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

У ЗВО функціонують зала судових засідань, навчальний полігон «Економічна безпека», аудиторія тактичної медицини, інтерактивна кімната з протидії домашньому насильству, психотренінговий комплекс.

Університет підтримує зв’язки із 27 навчальними закладами, науковими установами та організаціями. Окрім цього, закладом вищої освіти було укладено угоди про співробітництво із 15 партнерами. У 2018 році ДДУВС став 55 членом Асоціації Європейських Поліцейських Коледжів.

Дякуємо Аліні Григорівні за змістовну інформацію про якісну підготовку слідчих, оперуповноважених, дільничних офіцерів, інспекторів сектору превенції та дозвільної системи, що здійснюється саме в нашому регіоні.

                                                                        За матеріалами Гаркуші А.Г. та відкритих джерел

 

Немає коментарів:

Дописати коментар